Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ

Με αφορμή την συνέντευξη του Ευρωβουλευτή του Συνασπισμού κ Παπαδημούλη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καβάλας, θα θέλαμε να γνωρίσουμε στο κ Παπαδημούλη αλλά και οποιονδήποτε άλλο, ότι αν δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ μπορεί κάλλιστα να επισκεφθεί την ιστοσελίδα τους www.ecogreens.gr , να δει τις θέσεις τους και ποιοι είναι και μετά να ανατρέξει με μία απλή έρευνα στο Διαδίκτυο για να δει ποιος είναι ο καθένας τους και πόσες δεκαετίες οικολογικής και κοινωνικής δράσης έχει .

Μπορεί ακόμη να κάνει μία απλή αναζήτηση στο Διαδίκτυο για να δει τα 225.000 λήμματα που αναφέρονται στους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ.

Οι περισσότεροι είναι άνθρωποι της πολιτικής οικολογίας εδώ και 10-20 και 30 χρόνια και προσπαθούν να μεταφέρουν στην Ελληνική πολιτική ζωή την αλλαγή του τρόπου ζωής μας με σκοπό να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής μας στην Ελλάδα στην Ευρώπη και Παγκόσμια.

Με καθημερινή δράση είτε ατομικά, είτε μέσα από οικολογικές οργανώσεις, αλλά και μέσα από τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, προσπαθούν να προβάλλουν τις αρχές τους.

Τις αρχές που έχουν σαν γνώμονα το δικαίωμα στην ζωή.
Το δικαίωμα δηλαδή στο αυτονόητο.

Πριν από τρεις μήνες μας συνάντησε ο κ Παπαδημούλης στις Βρυξέλλες με αφορμή την διαμαρτυρία έξω από την Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία για την δολοφονία του Αλέξη.

Εκεί μας δήλωσε ευθαρσώς ενώπιον μαρτύρων ότι η ανακοίνωση των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ήταν σαφώς καλύτερη από του ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα ξαφνικά μετά από 3 μήνες μας ξέχασε;


Όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις, θέλουμε να του γνωρίσουμε, ότι όταν τα ερωτήματα είναι σαφή, οι πολίτες απαντούν ότι θα ψηφίσουν ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ και όχι Οικολόγους γενικώς.

Αναφορικά με την δήλωση του κ Παπαδημούλη στην ίδια ραδιοφωνική εκπομπή ότι < αν οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ πλησίαζαν τον Συνασπισμό αυτός θα γινόταν οικολογικότερος και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ριζοσπαστικότεροι.>, θέλουμε να του δηλώσουμε ότι όσον αφορά στον Συνασπισμό, σαφώς και έχει περιθώρια να γίνει πιο οικολογικός, αλλά η ριζοσπαστικότητα των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ εκφράζεται καθημερινά με τις δράσεις τους και την στάση ζωής τους.

Τέλος πριν από δύο χρόνια ( 29.5.2007) η Ανανεωτική Πτέρυγα του Συνασπισμού στην οποία ανήκει και ο κ Παπαδημούλης εξέφραζε την δυσαρέσκειά της που δεν προχώρησε η συνεργασία του Συνασπισμού με τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ (http://www.ananeotiki.gr/el/readText.asp?textID=1842) και (http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=6553) .

Τότε μας γνώριζε ο κ Παπαδημούλης;

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ορισμένοι ότι δεν κινούνται όλα στον άξονα ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ αλλά υπάρχουν και άλλα επίπεδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: